Uudet osat

Uudet osat

Toimintamme keskittyy PV/Duett, Amazon, 140, 240 -sarjan autoihin. Toki aina kannattaa kysyä jos voimme auttaa löytämään juuri etsimääsi osaa muihin mallisarjojen autoihin.

Hyllyssä pyrimme pitämään eniten kysyttyjä osia kuten jarruosia, tiivisteitä ja niveliä. Muut osat toimitusmyyntinä n. 2 viikon välein.

Osien saatavuus varsinkin vanhempiin malleihin paranee jatkuvasti. Uustuotantona tehdään aina verhoiluosista kromilistoihin saakka. Lisäksi lukuisia osia on alettu tekemään uudestaan Volvo alkuperäisosina eli samoilla työkaluilla kuin aikanaan auton ollessa uusi.

Osavalmistajat ja -toimittajat ovat ruotsalaisia ja ostamme osat siten kruunuissa. Tästä syystä emme pysty ylläpitämään ajantasaista hinnastoa osille. Helpoin tapa selvittää tarvitsemiesi osien saatavuus ja hinta on lähettää kysely sähköpostitse. Vastaamme saatavuus- ja hintatiedon kanssa ensi tilassa.

Ostamme tilanteen tullen myös uudempien Volvojen uusia osia ja niitä on varastoissamme laidasta laitaan. Näitä osia pyrimme listaamaan "myydään muuta" -sivun alle. 

 

myymala.jpg myymala2.jpg myymala1.jpg